Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποκλεισμένος ο οικισμός Ρου στις Σινιές, λόγω πτώσης βράχου

Σινιές
11 Οκτωβρίου 2021 / 10:21
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας καθάρισε τις δύο κατολισθήσεις στους Καρουσάδες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αποκλεισμένος παραμένει ο οικισμός Ρου στις Σινιές, λόγω πτώσης βράχου στο δρόμο που οδηγεί στην περιοχή. Σημειώθηκε επίσης και πτώση του τμήματος του δρόμου.

Στο σημείο κατευθύνεται αυτή την ώρα ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Θ. Σκέμπρης μαζί με τους Αντιδημάρχους Έργων, Ανάπτυξης και Ενέργειας Χ. Κουτσούρη και Καθημερινότητας Ν. Μουζακίτη, προκειμένου να κάνουν αυτοψία στο χώρο και στη συνέχεια μηχανήματα του δήμου να προχωρήσουν στην απομάκρυνσή του.

Σημειώνεται ότι στον οικισμό που είναι κυρίως τουριστικός διαμένουν αυτή την στιγμή περίπου 150 άτομα. Νωρίτερα συνεργεία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ολοκλήρωσαν το έργο καθαρισμού στο χωριό Καρουσάδες, όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις σε δυο σημεία, λόγω της κακοκαιρίας που διήρκησε καθ όλη την διάρκεια της νύχτας.
Όπως τόνισε στην «Ε» ο κ.Σκέμπρης σύντομα αναμένεται να φθάσει στο σημείο πυροσβεστικό όχημα του Δήμου για να πλύνει τον δρόμο.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.