Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξανάρχισαν οι προσγειώσεις στο αεροδρόμιο Κέρκυρας, μετά την καταιγίδα

Αεροδρόμιο Κέρκυρας
07 Οκτωβρίου 2021 / 13:14
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προς εξομάλυνση βαίνουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, Ι.Καποδίστριας,

καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν τέσσερις πτήσεις, οι οποίες είτε επέστρεψαν στην Αθήνα είτε προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια.
Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της ΥΠΑ Κέρκυρας Δημήτρης Ρούσσος, η κατάσταση βελτιώθηκε στο αεροδρόμιο και ξεκίνησαν οι αφίξεις των προγραμματισμένων πτήσεων από τις 12.10 μ.μ.

Πρόκειται κυρίως για εμπορικές πτήσεις από το εξωτερικό, όπου για σήμερα έχουν προγραμματιστεί συνολικά 34. Η πρώτη που προσγειώθηκε μετά το άνοιγμα του αεροδρομίου, ήταν πτήση από το Ντίσελντορφ, η οποία κανονικά θα έπρεπε να είχε προσγειωθεί στις 9.30 π.μ.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.