Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τοπικές διακοπές ρεύματος στην Κέρκυρα λόγω κακοκαιρίας

Κακοκαιρία
07 Οκτωβρίου 2021 / 10:25
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Λόγω ηλεκτρικών εκκενώσεων από την κακοκαιρία που πλήττει το νησί

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τοπικές τμηματικές διακοπές ρεύματος, λόγω ηλεκτρικών εκκενώσεων από την κακοκαιρία που πλήττει το νησί, παρατηρούνται σε έξι περιοχές της Κέρκυρας Συγκεκριμένα στον Αη Γόρδη, στην Παλαιοκαστρίτσα, στους Άγιους Δέκα, στον Πετριτή, στον ορεινό όγκο του Παντοκράτορα και στον Ακροκέφαλο Γουβιών.

Σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ, συνέργεια βρίσκονται επί τόπου για την αποκατάσταση των βλαβών, ωστόσο τα έντονα καιρικά φαινόμενα καθυστερούν την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Οι διακοπές ρεύματος αφορούν σε τμήματα των ανωτέρω περιοχών και όχι στο σύνολο αυτών.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.