Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κράτσα: Μεγάλο το ενδιαφέρον της γαλλικής αγοράς για την Ελλάδα

Παρίσι
06 Οκτωβρίου 2021 / 16:32

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων: «Ξεχωριστή η θέση των Ιονίων Νήσων στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού στο Παρίσι (Top Resa)»

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Περιφέρειας Ιονίων Νήσων). Παρούσα σε όλες τις διαδικασίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού του Παρισιού (ITF Top Resa) είναι η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.
 
Σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, η Περιφερειάρχης συμμετείχε στην προετοιμασία των επαφών με τουριστικούς παράγοντες και την αεροπορική εταιρεία Transavia για το θέμα των πτήσεων σε όλους τους προορισμούς της Περιφέρειας, όπως και στη διερεύνηση των δυνατοτήτων προβολής των Ιονίων Νήσων στη γαλλική -και όχι μόνο- αγορά.
 
Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, είχε κοινές συναντήσεις εργασίας με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια και τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ., Δημήτρη Φραγκάκη, επισημαίνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των Ιονίων Νήσων, μικρών και μεγάλων, δίνοντας έμφαση και στις θετικές επιδόσεις στα ποσοστά εμβολιασμού, εφαρμογής πρωτοκόλλων για τη δημόσια υγεία, όπως και στη σύγχρονη διαχείριση απορριμμάτων, τομείς σημαντικοί για τη γαλλική επισκεψιμότητα.
 
Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, είχε ιδιαίτερες συναντήσεις με εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης της Γαλλίας, με στόχο την πολύπλευρη προβολή των τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας, αλλά και των έργων για την αναβάθμιση των υποδομών, της ποιότητας ζωής και της εξωστρέφειας.
 
«Μεγάλο το ενδιαφέρον της γαλλικής αγοράς για την Ελλάδα και ιδιαίτερα αισιόδοξα τα μηνύματα για τα Ιόνια Νησιά. Θα συνεχίσουμε τις πολύπλευρες επαφές με όλους τους φορείς της γαλλικής αγοράς και προετοιμαζόμαστε παρομοίως και για άλλες προσοδοφόρες αγορές», υπογραμμίζει σε δηλώσεις της η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.