Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟ Κέρκυρα: Συλλυπητήρια για Ν. Τσουμάνη - Φιλικό Παλαίμαχων

ΑΟ Κέρκυρα
06 Οκτωβρίου 2021 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο θάνατος του Ν. Τσουμάνη που έπαιξε και στον ΑΟ Κέρκυρα (πριν την δημιουργία του ΑΟΚΚ)

δεν άφησε ασυγκίνητους τους σημερινούς συνεχιστές του ΑΟΚ, με το Δ.Σ. να συλλυπείται δημόσια την οικογένειά του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση
«Η οικογένεια του Α.Ο. Κέρκυρα θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή συλληπητήρια στους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή μας Νίκου Τσουμάνη.
Ο Νίκος αγωνίστηκε στην ομάδα μας την σαιζόν 2012-13 με 22 συνολικά συμμετοχές».
Η ομάδα την οποία οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές την πήραν από τις στάχτες της και προσπαθούν να την φέρουν και πάλι ψηλά, συνεχίζει να είναι πολύ δραστήρια και ενεργή, άσχετα αν θα πρέπει να παίξει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ, αφού κάποιοι εκεί την οδήγησαν. Πέραν αυτού οι Παλαίμαχοι συνεχίζουν να είναι ενεργοί και μάλιστα τη Δευτέρα είχαν συγκέντρωση προπόνηση στον Πλάντραφο, ενώ έχουν προγραμματίσει φιλικό ματς με τους Παλαίμαχους της Nova Gorica στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στον Πλάντραφο, το ερχόμενο Σάββατο. Μάλιστα οι σχέσεις με τη Σερβία είναι πολύ δυνατές και σύντομα θα προετοιμαστούν για αποστολή στη γειτονική φιλική χώρα.

Στο κομμάτι της ομάδας που θα παίξει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ, ο προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης δουλεύει πολύ με τους ποδοσφαιριστές του, υπάρχουν και κάποιες απουσίες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών, αφού η τουριστική σεζόν δεν έκλεισε. Παράλληλα γίνεται προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας και στα πλαίσια αυτά μέλος της έγινε για μια ακόμη φορά ο έμπειρος μεσοαμυντικός Αλέξης Βιτουλαδίτης ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα και στην Β΄ και στην Α΄ εθνική, μάλιστα στην Super League είχε την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Αλέξης ξεκίνησε από τη Θύελλα, πήγε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, επέστρεψε στον Όλυμπο όπου έπαιξε έξι χρόνια και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την επαγγελματική ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα. έχει παίξει ακόμη σε Κρόνο, Κασσιώπη, Συναράδες, ξανά Όλυμπο,  Λευκίμμης, Θιναλιακό, Νέο 2017. Με την φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα είχε 38 συμμετοχές.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια