Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λέσσης: «Το καταφύγιο αλιευτικών σκαφών στη Μπούκα θα γίνει»

Κώστας Λέσσης
01 Οκτωβρίου 2021 / 14:18
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Μιλώντας στην "E" ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας διευκρίνισε ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του

ΚΕΡΚΥΡΑ. Να διασκεδάσει την ανησυχία που δημιουργήθηκε για το αλιευτικό καταφύγιο στη Μπούκα Λευκίμμης, από ατυχείς δηλώσεις που παρερμηνεύθηκαν ως απένταξη του έργου από τον τρέχον  περιφερειακό πρόγραμμα, θέλει ο Δήμαρχος Κώστας Λέσσης.

Για το σκοπό αυτό έχει καλέσει ως γνωστόν Λαϊκή Συνέλευση με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων, αλιέων κ.α.Η λαϊκή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Ποτάμι Λευκίμμης το Σάββατο 02-10-2021 και ώρα 18.30.

Μιλώντας στην "E" ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας διευκρίνισε ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του και πως θα κάνει κάθε δυνατή ενέργεια ώστε να ωριμάσουν οι προϋποθέσεις ακόμα και να συμβασιοποιηθεί εντός της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου, δηλαδή μέχρι τις 31/12/23. 

Σε ενάντια περίπτωση ο Δήμαρχος έχει τις διαβεβαιώσεις της διαχειριστικής αρχής ότι το έργο μπορεί να περάσει ως "γέφυρα" στο επόμενο περιφερειακό πρόγραμμα. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.