Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκτακτη ενίσχυση των δήμων Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας υποσχέθηκε ο Στ. Πέτσας

Στέλιος Πέτσας
01 Οκτωβρίου 2021 / 14:11
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ. Με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των επτά μικρών δήμων

που προήλθαν από τις διασπάσεις των ενιαίων νησιωτικών δήμων, μεταξύ των οποίων οι δήμοι Βόρειας Και Νότιας Κέρκυρας. 

Τους κερκυραϊκούς Δήμους εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης, λόγω προσωπικού κωλύματος του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρη, ενώ παρών στη σύσκεψη ήταν ο αντιδήμαρχης Βόρειας Κέρκυρας Χάρης Κουτσούρης.

Ο κ. Πέτσας αναγνώρισε τις δυσκολίες στη συγκρότηση των νέων ΟΤΑ και υποσχέθηκε να υπάρξει ειδική πρόνοια υπέρ τους, στην πρόσληψη προσωπικού, έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 700 - 800 χιλιάδων ευρώ και την προκήρυξη προμήθειας μηχανημάτων υποστήριξης των τεχνικών έργων, διαχείρισης απορριμμάτων κ.λπ.  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.