Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά κονταριών από τον ΟΛΚΕ στην αθλήτρια Ηρώ Βραδή (video)

Ηρώ Βραδή
01 Οκτωβρίου 2021 / 12:19

Η αθλήτρια μέχρι σήμερα έκανε προπόνηση με κοντάρια που της παραχώρησε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έμπρακτη στήριξη στην πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ Ηρώ Βραδή, από τον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας, με τη δωρεά πέντε κονταριών, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να προπονηθεί σωστά για τον επόμενο στόχο της, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20.



Το πρωί της Παρασκευής, η Ηρώ και ο προπονητής της Παύλος Σκορδίλης, παρέλαβαν τα κοντάρια και εκαναν μια μικρή παρουσίαση στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. 

Ο κορυφαίος προπονητής στίβου, περιέγραψε τις δυσκολίες που έζησαν την περασμένη χρονιά, λόγω των τραγικών ελλείψεων των αθλητικών υποδομών στην Κέρκυρα, που ωστόσο έχει βγάλει πολλά μεγάλα ονόματα του στίβου, παρά τις αντιξοότητες. 

Ο Παύλος Σκορδίλης υπενθύμισε πως η Ηρώ μέχρι σήμερα έκανε προπονήσεις με κοντάρια που της παραχώρησε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ φέτος χρειάστηκε να απευθυνθεί στο Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, ζητώντας στήριξη, η οποία και τους παρασχέθηκε.

Η Ηρώ Βραδή ευχαρίστησε πολύ τον χορηγό της καθώς και την Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ ο προπονητής της ευχήθηκε αυτή η δωρεά, να γίνει  παράδειγμα και για άλλους φορείς.