Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στήριξη της AHEPA Κέρκυρας στα παιδιά του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας

AHEPA Κέρκυρας
30 Σεπτεμβρίου 2021 / 16:54
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Σύντομα θα έχουν τη χαρά να ξανασυναντηθούν μέσα από τις δραστηριότητες που ετοιμάζουν σε συνεργασία με τη Προϊσταμένη του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζοντας τις δράσεις εθελοντικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία, το τμήμα AHEPA «Corcyra HJ-34» έδωσε για ακόμα μια φορά χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι Παιδικής Μέριμνας.

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε κρουαζιέρα με το σκάφος «ΚΑΛΥΨΩ» κατά τη διάρκεια της οποίας οι μικροί επιβάτες είχαν τη δυνατότητα, μέσω των μεγάλων παραθύρων που βρίσκονται στο κήτος του, να παρατηρήσουν το βυθό καθώς και το πλήθος οργανισμών και ψαριών που ζουν σε αυτόν ενώ δύτες κολυμπούσαν ανάμεσα σε πλήθος ψαριών, ταΐζοντας τα και επιδεικνύοντας τους δείγματα του θαλάσσιου πλούτου της περιοχής, όπως αστερίες, χταπόδια, αστακούς κλπ.



Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς τους είχαν την ευκαιρία, για άλλη μια χρονιά, να ξεναγηθούν με βάρκα και να απολαύσουν τις ομορφιές των σπηλαίων, των γειτονικών παραλιών αλλά και των θαλάσσιων κολπίσκων της πάντα γοητευτικής Παλαιοκαστρίτσας. Το ευχάριστο αυτό απόγευμα για τα παιδιά ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσαν τα μέλη του Τμήματος AHEPA στο εστιατόριο “Vrachos”, προσφορά του ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Μετά το γεύμα, μια έκπληξη περίμενε τα παιδιά καθώς τα
μέλη του τμήματος μοίρασαν σε κάθε παιδί μια σχολική τσάντα ευχόμενα σε αυτά να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.



Το ραντεβού τους ανανεώθηκε αφού σύντομα θα έχουν τη χαρά να ξανασυναντηθούν μέσα από τις δραστηριότητες που ετοιμάζουν σε συνεργασία με τη Προϊσταμένη του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας.
Τα μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο των AHEPA ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη καθώς και όλα τα μέλη του πληρώματος του σκάφους «ΚΑΛΥΨΩ» για την εξαιρετική φροντίδα που 
προσέφεραν στα παιδιά, τα μέλη του σωματείου λεμβούχων Παλαιοκαστρίτσας όσο και τους εργαζόμενους του εστιατορίου που γευμάτισαν τα παιδιά για την εξαιρετική συνεργασία τους.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος AHEPA εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον επιχειρηματία και μέλος του κ. Γιώργο Χατζηελένη για την προσφορά των σχολικών τσαντών.

Ενέργειες σαν αυτές εντάσσονται στους πρωταρχικούς στόχους / σκοπούς της
Ομογενειακής Οργάνωσης AHEPA. Αξίζει να δημοσιοποιούνται με σκοπό την ευαισθητοποίηση και άλλων φορέων - επιχειρηματιών στην κατεύθυνση διοργάνωσης δράσεων εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς στους συνανθρώπους μας.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.