Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησαν τη μετακόμιση στο mega εμβολιαστικό της Κέρκυρας

mega εμβολιαστικό
30 Σεπτεμβρίου 2021 / 11:30
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. "Τίτλοι τέλους" πέφτουν από σήμερα στο mega εμβολιαστικό κέντρο,

που  λειτούργησε τη Τετάρτη για τελευταία μέρα. Ήδη πακετάρεται ο εξοπλισμός, προκειμένου να αδειάσει το κτήριο και να αρχίσουν οι αποξηλώσεις. 



Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου στην Κέρκυρα ξεκίνησε στις 31 Μαΐου με σκοπό να επιταχύνει τους ρυθμούς του εμβολιαστικού προγράμματος χρησιμοποιώντας γ’ αυτό το σκοπό  το μονοδοσικό της Johnson & Johnson. Στόχος του Υπουργείου ήταν μέσα σε 40 ημέρες να διενεργούνται 1000 εμβολιασμοί ημερησίως.

Ωστόσο επειδή στην πορεία η προσέλευση του κόσμου είχε μειωθεί αισθητά αποφασίστηκε η μεταφορά των γραμμών Pfizer του νοσοκομείου στο χώρο του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου, προκειμένου να αυξηθούν οι εμβολιασμοί.

Το βάρος των εμβολιασμών, μετά το κλείσιμο του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου, καλούνται να σηκώσουν τώρα τα Εμβολιαστικά Κέντρα που έχουν αναπτυχθεί στα Κέντρα Υγείας του νησιού, καθώς αναμένεται να μεταφερθούν σε αυτά οι 10 γραμμές Pfizer που λειτουργούσαν στον χώρο του ΕΑΚΚ.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.