Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣ Κέρκυρας: Μετακίνηση σωματείων προς τους Παξούς

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
28 Σεπτεμβρίου 2021 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η μεταφορά των σωματείων θα γίνεται αποκλειστικά με τα πλοία της εταιρείας «PALACE CRUISES»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση με ανακοίνωσή της ενημερώνει τα σωματεία της για τον τρόπο μετάβασης στους Παξούς, αφού τα πρωταθλήματα αρχίζουν και υπάρχει ενδιαφέρον από τις 14 ομάδες της Α1, ενώ είναι πιθανόν μέσω κυπέλλου και ομάδες της Α΄να χρειαστούν αν πάνε για αγώνες στους Παξούς.

Η ανακοίνωση
Μετά την πετυχημένη συνεργασία με την εταιρεία «PALACE CRUISES» για τη μετακίνηση των σωματείων της Α1 κατηγορίας από και προς τους Παξούς, το Δ.Σ. αποφάσισε την ανανέωση της συμφωνίας και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Η μετακίνηση των σωματείων θα γίνεται από το λιμάνι της Κέρκυρας και αντίστοιχα η επιστροφή από το λιμάνι των Παξών. Αναλογικά ίδια διαδικασία μετακίνησης θα ακολουθεί και το σωματείο ΑΟ ΠΑΞΟΙ.

Η μεταφορά των σωματείων θα γίνεται αποκλειστικά με τα πλοία της εταιρείας και τα σωματεία υποχρεούνται στην καταβολή ναύλου που ανέρχεται κατά άτομο στο ποσό των 38 ευρώ από το λιμάνι της Κέρκυρας με επιστροφή.

Το λεωφορείο από το λιμάνι των Παξών μέχρι το γήπεδο και αντίστροφα θα παρέχεται δωρεάν από την συμβαλλόμενη εταιρεία.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας για την αναβολή του αγώνα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας θα δέχεται δικαιολογητικά μόνο από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Σύμφωνα με τη σύμβαση θα υπάρχει περίπτωση προσαρμογής της ώρας των αγώνων και μετά από αίτημα της εταιρείας.

Για να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα που προκύπτουν από την απόσυρση του σκάφους για μικρή χρονική περίοδο για τις αναγκαίες συντηρήσεις το Δ.Σ εξασφάλισε την αντικατάστασή του με άλλο πλοίο της ίδιας εταιρίας, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τα σωματεία μας.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια