Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποκαταστάθηκε η τέντα στο στέγαστρο του 4ου Γυμνασίου

4ο Γυμνάσιο
27 Σεπτεμβρίου 2021 / 08:19

Το σχολείο απέκτησε καινούργιο στέγαστρο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, η αποκατάσταση της τέντας στο στέγαστρο του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας. Ήταν ένα έργο για το οποίο είχε παρθεί μεν η απόφαση από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας από τις αρχές του Σεπτεμβρίου και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. 
Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο, ένα από τα αιτήματα των μαθητών που προχώρησαν σε κατάληψη ήταν και η τοποθέτηση της τέντας. 
Το σχολείο λειτουργεί κανονικά από την την Παρασκευή.

Στον ιστότοπό του, το 4ο Γυμνάσιο δημοσίευσε: «Περιμένοντας, βέβαια, και την περαιτέρω αποκατάσταση του σκεπάστρου, ευχαριστούμε τη Δήμαρχο που υλοποίησε την υπόσχεση για το έργο, ευχαριστούμε και όλους εκείνους οι οποίοι έτρεξαν και συνέβαλαν για την πρώτη αποκατάσταση, όπως και εκείνους οι οποίοι μας έδωσαν προσφορές. Ο κ. Ζάχρας Γεώργιος ανέλαβε, τελικά, την τοποθέτηση με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής.  Ο κ. Μελίδης Βασίλης υπήρξε συνοδοιπόρος μας, φυσικά, ο Σύλλογος Γονέων και το Δ.Σ., όπως και οι μαθητές και το περσινό 15μελές. Δεν ξεχνάμε την αγωνία και την όμορφη μαχητικότητα του προεδρείου του 15μελούς, στο όνομα όλων, Χρήστο, αφήσατε δείγματα υγιούς και ευγενούς μαχητικότητας, μακριά από βεβηλώσεις κτιρίων.  

Τέλος, αναμένουμε την υλοποίηση ενός σκεπάστρου που θα ανταποκρίνεται στην ιστορικότητα του συγκροτήματος και στις απαιτήσεις των εκπαιδευτικών αναγκαιοτήτων μας. Μπορεί και η Κέρκυρα να αποκτήσει, επιτέλους, σχολικά κτίρια ταυτότητας;»