Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζεται από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας η βοήθεια προς τους πυρόπληκτους

Σπυριδούλα Κόκκαλη
22 Σεπτεμβρίου 2021 / 15:12

ΑΧΑΡΑΒΗ. Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κερκύρας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλα Κόκκαλη

πραγματοποίησε τη 2η παράδοση από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, ενός τόνου,  τροφίμων μακράς διάρκειας –ειδών πρώτης ανάγκης-παιδικών τροφών-φαρμακευτικού υλικού και ζωοτροφών, στο Περιφερειακό τμήμα  Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Εκ μέρους του Περιφερειακού τμήματος Κέρκυρας  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τα παρέλαβαν η Μαρία Δημουλά, πρόεδρος και Αιμιλία Κωστελέτου, κοινωνική λειτουργός. Στο κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας  συμμετείχε  ο Προϊστάμενος  Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Μαυρόπουλος.

Ιδιαίτερα συγκινητική  είναι η προσφορά των πολιτών κάθε ηλικίας –ιδιαίτερα νέες και νέοι- οι οποίοι προσέρχονται ανώνυμα, στο σημείο συγκέντρωσης (Δημαρχείο - Αχαράβη) για να προσφέρουν διάφορα είδη, ενώ ποσότητες έφεραν τα τοπικά συμβούλια Αγίου Παντελεήμονα και Σινιών.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του και προσφέρουν βοήθεια, δείχνοντας έτσι υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης.
Επίσης ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, συνεχίζει μέσα από τις οργανωμένες δομές του να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τους άπορους συνδημότες μας και να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ανακούφισή τους.

Συμμετέχοντας δε στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών κατ’ οίκον, ύστερα από σχετικό αίτημα της 6ης ΥΠΕ- διαθέτει όχημα και οδηγό της πολιτικής προστασίας του  Δήμου για τη μεταφορά της κινητής μονάδας του Κέντρου Υγείας Αγίου Αθανασίου (γιατρός και νοσηλευτής) στις οικίες κατακλιμένων ατόμων και ατόμων με κινητικά προβλήματα που επιθυμούν να εμβολιαστούν.