Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση της λειτουργίας των Σταθμών Μεταφόρτωσης για τους κατοίκους της Νότιας Κέρκυρας

Νότια Κέρκυρας
22 Σεπτεμβρίου 2021 / 10:55

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων κοινοτήτων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ. Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας διοργανώνει την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λευκίμμης (ΚΠΕ) παρουσίαση για τον τρόπο λειτουργίας Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) με ομιλητή τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων Α.Ε. Θεόδωρο Κάρδαρη.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης αναφέρει «Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων αποτελεί πλέον μια διαρκή ανάγκη των Δήμων της Κέρκυρας, τόσο για την ασφαλή μεταφορά των ΑΣΑ σε ΧΥΤΑ εκτός Κέρκυρας για τα επόμενα χρόνια μέχρι τη κατασκευή του εργοστασίου του νησιού, όσο και μετά την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου διαχείρισης των απορριμμάτων του τόπου. 

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων κοινοτήτων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων. Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία θα θέσουν ερωτήσεις και να εκφράσουν απορίες που σχετίζονται με την ασφαλή λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του COVID-19».