Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Greek Hero XTRI και Corfu old town trail τον Οκτώβρη στην Κέρκυρα

Corfu mountain trail
21 Σεπτεμβρίου 2021 / 14:27

Δύο μοναδικά αθλητικά events το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα Σαββατοκύριακο με δύο ξεχωριστά και πολύ σημαντικά αθλητικά events στις 16 -17 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα. Το Σάββατο θα διεξαχθεί το Greek Hero XTRI extreme triathlon που ανήκει στην παγκόσμια σειρά ΧΤRI WORLD TOUR www.xtriworldtour.com και το μοναδικό της σειράς που θα γίνεται στην Ελλάδα!



Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός διοργανώνεται σε ακόμη 18 μέρη στον πλανήτη (Celtman, Canadaman, Norseman Patagonman, Himalayanxtri κ.α .) Εχουμε την τύχη να γίνεται στο νησί μας όπου θα λάβουν μέρος διεθνείς αθλητές υψηλού επιπέδου.

Η εκκίνηση θα είναι από τον μόλο του Μον Ρεπό και θα κολυμπήσουν 4 χλμ έως τον ΠΟΙΑΘ και από εκεί με ποδήλατο θα κάνουν μια διαδρομή 180χλμ στο νησί, περνώντας από κορυφές και παραδοσιακά χωριά μέχρι το χωριό των Κυνοποιαστών εκεί οπου θα ξεκινήσει το τρέξιμο 40 χλμ trail και θα τερματίσουν κοντά στο Αγγελόκαστρο . Www.greekheroxtri.com


Corfu old town trail 17 Οκτωβρίου 2021, τρέξε στην ιστορία σου
Απόλαυσε αυτή την μοναδική αθλητική εμπειρία σε μια πόλη με ταυτότητα!
Αφέσου στην μαγεία της και νιώσε τον παλμό της πόλης με κέφι και διάθεση συμμετοχής δυνατά.... γιατί ο αθλητισμός μας ενώνει!



Διοργάνωση:
Δήμος κεντρικής Κέρκυρας
Corfu Μountain Τrail
Τοπική επιτροπή ΣΕΓΑΣ


Ο αριθμός των εγγραφών θα είναι αυστηρά περιορισμένος και προκαθορισμένος σύμφωνα με την τήρηση του πρωτόκολλου ασφαλείας covid 19.
'Eτοιμοι να διασκεδάσουμε ξανά, τρέχοντας είτε περπατώντας στο ιστορικό κεντρο της πολης μας.
Με δύο διαδρομές 14 χλμ και 7 χλμ τρέξιμο και μία 5 χλμ περίπατος.
 
Ραντεβού λοιπόν 17 Οκτωβρίου στην κάτω πλατεία όπου ο περίπατος θα έχει εκκίνηση στις 16.00 και οι διαδρομές των 7 χλμ. και 14 χλμ. εκκίνηση στις 17.00

Εγγραφές έως 10 Οκτωβρίου στο www.corfumountaintrail.com.

Οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν rapid τεστ είτε αποδεικτικό εμβολιασμού!
Με την συμπλήρωση του ορίου θα κλείσουν αυτομάτως οι εγγραφές έστω και αν είναι πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία της 10ης Οκτώβριου 2021.