Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και ο... Ζορό της Κέρκυρας αποκαλύπτει (;) την ταυτότητα των δραστών

βανδαλισμός
20 Σεπτεμβρίου 2021 / 20:06

Η υπόθεση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού επαληθευτεί από την αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε μετά την μήνυση του κερκυραϊκού συλλόγου διότι υπάρχει η πιθανότητα οι δράστες, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι είναι αυτοί, να μην έχουν αναχωρήσει ακόμα από το νησί!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Δευτέρας (20/9) έφτασε στο mail του enimerosi.com καταγγελία για την ταυτότητα των δραστών του νέου βανδαλισμού  στα Μουράγια. 

Το link παραπέμπει σε αγγλόφωνη, κερκυραϊκή ιστοσελίδα, που αντιτίθεται στον βανδαλισμό των μνημείων και των άλλων δημόσιων χώρων στο νησί και καταγγέλλει ως δράστες τρεις τουρίστες που φιλοξενήθηκαν εδώ σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στους Λιαπάδες και τα Κανάλια. Δίνοντας μάλιστα ονόματα και διευθύνσεις! Τα γκράφιτι που εμφανίστηκαν περίπου μια εβδομάδα πριν στους Λιαπάδες και άλλα σημεία του νησιού, παραπέμπουν σε 'κείνο του τείχους στην Σπηλιά.

Στο μεταξύ μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανεμομύλου, για το ρυπαρογράφημα στην βόρεια περιτείχιση (Μουράγια). 

Η υπόθεση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού επαληθευτεί από την αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε μετά την μήνυση του κερκυραϊκού συλλόγου διότι υπάρχει η πιθανότητα, οι δράστες, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι είναι αυτοί, να μην έχουν αναχωρήσει ακόμα από το νησί!