Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο εμπορικός κόσμος της Κέρκυρας για τον Στράτο Ταγκατίδη

Εμπορικός Σύλλογος
20 Σεπτεμβρίου 2021 / 16:33

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η θλίψη σκέπασε την πόλη, ιδιαίτερα τον εμπορικό κόσμο της στην είδηση της ξαφνικής απώλειας του Στράτου Ταγκατίδη.

Στην τραγική είδηση που ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε για έναν άνθρωπο τόσο δικό μας ο οποίος υπήρξε για όλους μας ένας πραγματικός φίλος που δεν «πουλούσε» ποτέ κανέναν, άξιος εκπρόσωπος του κλάδου μας για 30 χρόνια και πλέον.

Υπηρέτησε τον Εμπορικό κόσμο από τον Σύλλογο, την Ομοσπονδία και το Επιμελητήριο με υπευθυνότητα και μαχητικότητα για τον εμπορικό κόσμο και την επιχειρηματική κοινότητα της Κέρκυρας .

Καθημερινά και με χαμόγελο έδινε μάχες και ενεργούσε πάντα με ανιδιοτελή διάθεση προσφέροντας πολλά και σημαντικά όχι μόνο στον κλάδο μας αλλά πολύ ευρύτερα στην κοινωνία και στους συμπολίτες μας, όπου και όποτε χρειαζόταν .

Ο Στράτος αποτελούσε υπόδειγμα σωστού επιχειρηματία και ταυτόχρονα ήταν αγνός και ντόμπρος προς τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Πολλές κλαδικές κατακτήσεις φέρουν την υπογραφή του και πολύ περισσότερες προσπάθειες για ζητήματα συνδικαλιστικά αλλά και της πόλης που αφορούν στις ανάγκες και την οργάνωση της.

Κρατούσε χαμηλά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη φιλανθρωπική του δραστηριότητα. Υπήρξε αθλητής και μέλος της διοίκησης του ομίλου Αντισφαίρισης.

Ξεχώρισε για την ενωτική διάθεση και το ήθος του. Υπήρξε καλός οικογενειάρχης.
Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν το πόσο θα λείψει σε όλους μας, τους φίλους και συνεργάτες του. Αδιαμφισβήτητα το κενό που αφήνει δεν αναπληρώνεται.

Η ειρωνεία της τύχης έμελλε να συμβεί στον ίδιο η ανάγκη εξειδικευμένων πρώτων βοηθειών. Πρόσφατα ο ίδιος είχε δώσει μάχη για την εγκατάσταση απινιδωτών σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Για τον δικό μας Στράτο, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και στην οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια .
 
Για τα Δ/Σ της ΙΟΕΕ και του ΕΣΚ,
Κώστας Μουζακίτης, Γιάννης Αλέγρης