Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στους Περουλάδες

Ιωάννης Αϊβατίδης
17 Σεπτεμβρίου 2021 / 09:45
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Από πολλαπλές κακώσεις, λόγω πτώσης από πολύ μεγάλο ύψος, η αιτία θανάτου του 76χρονου στην παραλία Δράστης Περουλάδων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής και εκδόθηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις του για τα αίτια του θανάτου του 76χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός άνευ ρουχισμού το μεσημέρι της Τρίτης 14/09 στην παραλία Δράστης στους Περουλάδες.


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γ. Αϊβατίδη ο θάνατος επήλθε την προηγούμενη μέρα (Δευτέρα 13/09), λόγω πτώσης από πολύ μεγάλο ύψος προκαλώντας σοβαρές πολλαπλές κακώσεις. Όπως δήλωσε στην «Ε» ο κ.Αϊβατίδης αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ή ατυχήματος και δεν αποκλείεται να πρόκειται για αυτοχειρία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 76χρονος εντοπίστηκε από διερχόμενο τουρίστα σε σημείο μη προσβάσιμο από ξηρά. Επιτόπου έσπευσε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και άνδρες του λιμενικού της Παλαιοκαστρίτσας. Στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής, ενώ η υπόθεση διερευνήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Η ταυτότητά του αρχικά δεν ήταν γνωστή. Την επόμενη ημέρα, ο 76χρονος αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.