Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο χώρο του ο Αγιασμός του Νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου

Νηπιαγωγείο
13 Σεπτεμβρίου 2021 / 10:24
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Το θέμα της μεταφοράς του σε κοντέινερ στο ΕΠΑΛ Κορακιάνας έχει προσωρινά «παγώσει» μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των γονέων και εκπαιδευτικών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο κτήριο που στεγαζόταν μέχρι σήμερα, έγινε ο Αγιασμός του Νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου. Το θέμα της μεταφοράς του σε κοντέινερ στο ΕΠΑΛ Κορακιάνας έχει προσωρινά «παγώσει» μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των γονέων και εκπαιδευτικών. 

Όπως πάντως επισημαίνουν στην "Ε" οι γονείς, το κτήριο έχει πολλά προβλήματα, όπως υγρασίες, τρύπες στους τοίχους, ζημιές στους χώρους υγιεινής, άκοπα χόρτα στον περιβάλλοντα χώρο.









Μάλιστα περίμεναν να δούν κάποιες επισκευές μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά προς απογοήτευσή τους, σήμερα είδαν ότι δεν έχει φτιαχτεί κάτι. «Το μόνο πρόβλημα που έχει αποκασταθεί, όπως είδαμε, είναι η ηλεκτροδότηση» ανέφερε γονέας, μιλώντας στην "Ε".

Οι ίδιοι λένε ότι έχουν μιλήσει για τα προβλήματα αυτά με την εντεταλμένη Παιδείας Μαρία Ζερβού, η οποία δεσμεύθηκε σύντομα να λύσει τα ζητήματα που εκκρεμούν. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.