Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε αλλαγές Αντιπεριφερειαρχών προχωρά η Ρόδη Κράτσα

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
11 Σεπτεμβρίου 2021 / 09:46
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Οι αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από την ίδια την Περιφερειάρχη μετά την επιστροφή της από την Θεσσαλονική, όπου βρίσκεται για την ΔΕΘ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εσωτερικές μετακινήσεις προσώπων με αλλαγή χαρτοφυλακίων σχεδιάζει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου.

Οι αλλαγές θα αφορούν στους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες της Κέρκυρας και της Ζακύνθου, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε και σε άλλους Αντιπεριφερειάρχες. Ειδικότερα τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, όπου βρίσκεται η Μελίτα Ανδριώτη φαίνεται να καταλαμβάνει ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Συνοχής και Απασχόλησης Κώστας Ζορμπάς.

Στην Ζάκυνθο τα ηνία της Αντιπεριφέρειας που κρατά έως σήμερα ο Γιώργος Στασινόπουλος αναμένεται να περάσουν στα χέρια της Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Πολιτισμού Κατερίνας Μοθωναίου.

Οι όποιες αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από την ίδια την Περιφερειάρχη μετά την επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για την ΔΕΘ .
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.