Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυτό είναι το φύλλο πορείας που επιδόθηκε στο ανεμβολίαστο προσωπικό του Νοσοκομείου

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
02 Σεπτεμβρίου 2021 / 10:19
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Σύμφωνα με το σωματείο Εργαζομένων τα φύλλα πορείας επιδόθηκαν σε 63 εργαζόμενους, όλων των ειδικοτήτων σε σύνολο περίπου 700 που απασχολούνται στο Νοσοκομείο.

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Το φύλλο πορείας με το οποίο τίθενται σε αναστολή εργασίας οι ανεμβολιαστοί υγειονομικοί όλων των ειδικοτήτων στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας αποκαλύπτει το "enimerosi.com".



Υπενθυμίζεται ότι το υγειονομικό προσωπικό που δεν εμβολιάστηκε, τέθηκε χθες αυτόματα εκτός εργασίας λαμβάνοντας το παραπάνω έγγραφο, στο οποίο επισημαίνεται ότι "επιβάλλουμε κατά παρέκλισση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας απο΄01-09-2021, σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 206  του Ν4820/2021 (ΦΕΚ 130/Α/23-7-2021)".
Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων τα φύλλα πορείας επιδόθηκαν σε 65 εργαζόμενους, όλων των ειδικοτήτων σε σύνολο περίπου 700 που απασχολούνται στο Νοσοκομείο.

Αυτή την ώρα υγειονομικοί που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιαασμού πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στην πύλη του ιδρύματος, στο πλαίσιο της ππανελλαδικής στάσης εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ από τις 10 π.μ. - 3 μ.μ. Τέλος νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει οριστεί στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργάκη.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.