Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η κλήρωση στη 2η φάση του πρωταθλήματος πόλο της Β΄ Ανδρών

ναοκ
01 Σεπτεμβρίου 2021 / 18:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έγινε (26/8) η κλήρωση στη Β΄ Φάση στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στην υδατοσφαίριση των Ανδρών, όπου συμμετέχουν 16 ομάδες, μαζί βέβαια και ο ΝΑΟ Κέρκυρας.

ΑΘΗΝΑ. Με βάση την προκήρυξη δημιουργήθηκαν σε 4 όμιλοι, με τους αγώνες (μονοί) να έχουν οριστεί να γίνουν 17-19/9 και από κάθε όμιλο οι δύο πρώτες να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική Φάση του πρωταθλήματος που θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, εκεί θα αναδειχθούν οι 2 ομάδες θα προβιβαστούν στην Α2.

Ο ΝΑΟΚ θα αγωνιστεί στον Όμιλο «Βόλου» του με αντιπάλους τον ΟΕΑΝΑ Βόλου, το ΝΟ Ναυπλίου και τον Πύρρο (τις δυο πρώτες ομάδες τις συνάντησε στην πρώτη φάση, νίκησε την πρώτη12-11, έχασε από την δεύτερη 11-10) και έχει δυνατότητα να πάρει μια από τις δυο πρώτες θέσεις και να φτάσει στους οκτώ. Από κει και πέρα μπορεί να κυνηγήσει και την άνοδο. Στον Όμιλο του Βόλου θα έχουμε ΟΕΑΝΑΒ, Ναύπλιο, Πύρρο και ΝΑΟΚ και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την ΚΟΕ είναι:  

1η αγωνιστική:
ΟΕΑ ΝΑΒ - ΝΑΟ Κέρκυρας
ΝΟ Ναυπλίου - Πύρρος

2η αγωνιστική:
ΟΕΑ ΝΑΒ - Πύρρος
ΝΟ Ναυπλίου - ΝΑΟ Κέρκυρας

3η αγωνιστική:
ΝΟ Ναυπλπίου - ΟΕΑ ΝΑΒ
ΝΑΟ Κέρκυρας - Πύρρος

Ο προπονητής Σπύρος Καρδόνας και οι συνεργάτες του, προετοιμάζουν την ομάδα στο μέτρο του δυνατού, μια ομάδα που είναι αμιγώς Κερκυραϊκή, ενισχύθηκε μόνο με τον παλιό διεθνή αθλητή Μιχ. Βιζυράκη ο οποίος ήταν μάλιστα και ο σκόρερ της 1ης φάσης για τον ΝΑΟΚ πετυχαίνοντας 14 τέρματα σε 3 αγώνες. Υπάρχει αισιοδοξία ότι παρά τις δυσκολίες η ομάδα θα προχωρήσει.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια