Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεράντζης: 21 τόνοι ρούχων προς ανακύκλωση μέσα σε οκτώ μήνες

Ανακύκλωση ρούχων
01 Σεπτεμβρίου 2021 / 13:29

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ανακοίνωση ότι σταματά η εθελοντική πρωτοβουλία της συλλογής ρούχων προς ανακύκλωση, ο Σπύρος Νεράντζης κάνει έναν μίνι απολογισμό για τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα προσπάθειας:

Υπενθυμίζεται ότι η εθελοντική πρωτοβουλία ολοκληρώθηκε, ενόψει της ανάληψης της συγκεκριμένης δραστηριότητας από τον Δήμο, όπως εξήγησε ο Σπύρος Νεράντζης. «Η Δημοτική Αρχή ολοκλήρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία και αναδείχθηκε ανάδοχος για την δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης. Σκοπός μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε τον Δήμο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα εκπληκτικά αποτελέσματα της ανακύκλωσης ρούχων οφείλονται, στην συμμετοχή  των συμπολιτών μας  και κυρίως στην εθελοντική προσφορά των Κερκυραίων!

Όταν η προσπάθεια στηρίζεται εθελοντικά και από την μεταφορική εταιρεία ΚΟΡΦΟΥ των αδελφών Μπαλή, τότε εύκολα και οργανωμένα άλλοι 4,5 τόνοι ειδών ένδυσης και υπόδησης δεν παίρνουν τον δρόμο για το Τεμπλόνι αλλά οδηγούνται σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Αθήνα.

Για τους οκτώ μήνες του 2021, όλοι μαζί καταφέραμε να εκτρέψουμε  21 τόνους  ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Ο δρόμος που ξεκινήσαμε μαζί το 2019, με κίνητρο την αγάπη για το περιβάλλον και τον τόπο μας, με μοναδικά μέσα την εθελοντική προσφορά όλων μας, καταφέραμε όλοι μαζί , μέσα σε 3 χρόνια να γίνει λεωφόρος με καθιερωμένη διαδρομή!»