Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξέπνευσε 83χρονος που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ - Η εικόνα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Νοσοκομείο Κέρκυρας
31 Αυγούστου 2021 / 12:26
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η Μονάδα Eιδικών Λοιμώξεων COVID εξακολουθεί να βρίσκεται στο «κόκκινο»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ακόμη ένας θάνατος σημειώθηκε στην ΜΕΘ Κέρκυρας, καθώς σήμερα το πρωί 83χρονος άνδρας διαγνωσμένος με κορωνοϊό εξέπνευσε. Η κατάσταση στην Μονάδα Eιδικών Λοιμώξεων COVID εξακολουθεί να βρίσκεται στο «κόκκινο», καθώς τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των ασθενών παραμένει άνω του 20, ενώ έχει τεθεί ήδη  σε λειτουργία  και η δεύτερη Μονάδα COVID για την καλύτερη διαχείριση των περιστατικών. 

Μέχρι σήμερα, Τρίτη μεσημέρι, νοσηλεύονταν συνολικά 26 άτομα στις δυο μονάδες, ανάμεσά τους και ένας τουρίστας. Ειδικότερα στην πρώτη Μονάδα νοσηλεύονται 23 άτομα και στην δεύτερη τρία.

Στην ΜΕΘ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένα άτομο, ενώ ακόμη ένα, λόγω της κλινικής του εικόνας, μεταφέρθηκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην ΜΕΛ. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.