Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ πήρε Decarne, ο ΟΦΑΜ Τσακαλίδη & Ιασωνίδη

γ΄εθνική
30 Αυγούστου 2021 / 19:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Κέρκυρας που αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική ανακοίνωσαν τρεις μεταγραφικές τους κινήσεις, σε μια προσπάθεια βέβαια να ενισχυθούν ενόψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει σε τρεις περίπου εβδομάδες (εκτός απρόοπτου).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «Βασίλισσα του Νότου» έφερε ποδοσφαιριστή από την Βόρεια Ιρλανδία τον Gianfranco Decarne, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή, ενώ όπως αναφέρει έπαιζε στην μεγάλη κατηγορία της Β. Ιρλανδίας Premier League, αλλά η Institute F.C. αγωνίζεται στην Championship (2η στην τάξη κατηγορία και μετά 5 αγώνες με 1 νίκη και 4 ήττες είναι στη 10η θέση, ανάμεσα στις 12 ομάδες). 
 
Η ανακοίνωση
 
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Gianfranco Decarne. Ο Gianfranco είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ήλθε στην ομάδα μας από την Institute F.C. της Premier League Βόρειας Ιρλανδίας.
Το Δ.Σ. του εύχεται μια σεζόν γεμάτη Υγεία και να έχει επιτυχίες τόσο προσωπικές όσο και με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας.
Μια ομάδα - Ένα πάθος… Συνεχίζουμε!!!
Σημ.: Να αναφέρουμε ότι ο Gianfranco υπέγραψε παρουσία του μάνατζερ του Σπύρου Παπαβλασόπουλου.
Ο ΟΦΑΜ ανακοίνωσε δυο ποδοσφαιριστές τον 22χρονο μεσοαμυντικό Δ. Τσακαλίδη, που ήλθε από την Κοζάνη και έπαιξε σε Ολυμπιάδα και Νέο 2017 και τον 17χρονο Γ. Ιασωνίδη που έρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ είχε ξεκινήσει από την Ακαδημία του Β. Καρπατσέλη. Μάλιστα ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο ματς κυπέλλου με τον Θησέα Αγριάς Βόλου. Και στους δυο ποδοσφαιριστές η ομάδα ευχήθηκε Υγεία και επιτυχίες. 
 
Οι ανακοινώσεις     
 
Για Ιασωνίδη
Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί στην οικογένειά της τον αθλητή Γιώργο Ιασωνίδη. Ο 17χρονος ταλαντούχος μέσος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Ακαδημία Καρπατσέλης Football Club και στη συνέχεια έκανε άλμα στην Κ15 του Πανιωνίου και αμέσως μετά στην Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Στην επιστροφή στο νησί μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα του συλλόγου μας.  

Για Τσακαλίδη
Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τσακαλίδη Δημήτρη. Ο 22χρονος μεσοαμυντικός ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης και στη συνέχεια βρέθηκε στο νησί μας για σπουδές και φόρεσε τη φανέλα της Ολυμπιάδας και το Νέου 2017.   
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια