Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος η ανακύκλωση ρούχων από τον Νεράντζη

Ανακύκλωση
30 Αυγούστου 2021 / 18:14

Η ανακύκλωση ειδών ένδυσης και υπόδησης, που γνώρισε μεγάλη απήχηση στους δημότες, σταματά από 26 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Νεράντζης της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα».

Όπως εξηγεί, η Δημοτική Αρχή έχει ολοκληρώσει τη διαγωνιστική διαδικασία, γι' αυτό τον λόγο και η εθελοντική προσπάθεια ολοκληρώνεται.


Η ανακοίνωση Νεράντζη:

Ξεκινήσαμε το 2019 και μέσα σε τρία χρόνια όλοι μαζί καταφέραμε να αναδείξουμε την ευαισθησία και την συμμετοχή των συμπολιτών μας στην ανακύκλωση και στα θέματα περιβάλλοντος!

Με την συμμετοχή και την στήριξη των συμπολιτών μας, όλοι μαζί, δείξαμε τον δρόμο για την μείωση του όγκου των απορριμμάτων και στα είδη ένδυσης και υπόδησης και μάλιστα με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή η οποία προσπαθώντας να υλοποιήσει το προεκλογικό της πρόγραμμα κατάφερε στα τέλη Ιούλιου του 2021, να ολοκληρώσει την διαγωνιστική διαδικασία και να αναδειχθεί ανάδοχος για την δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Παραμένοντας πιστοί στην αρχική μας θέση, ότι θα σταματήσουμε την οποιαδήποτε εθελοντική μας προσπάθεια, από την στιγμή που θα είναι σε θέση να την αναλάβει ο Δήμος μας και θεωρώντας ότι ένα διάστημα 60  ημερών είναι υπέρ αρκετό για να αρχίσει να εγκαθίσταται ο ανάδοχος, ανακοινώνουμε ότι στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 σταματάμε την ανακύκλωση ειδών ένδυσης και υπόδησης στα όρια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Ο κόκκινος κάδος Ανακύκλωσης που βρίσκεται έξω από τα ΚΕΠ στην Νομαρχία, θα αποσυρθεί την Κυριακή στις 26 Σεπτεμβρίου.
Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για αυτό το υπέροχο ταξίδι αυτά τα τρία χρόνια και είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμος μας θα ανταποκριθεί πολύ καλύτερα από εμάς στην παροχή της ανάλογης υπηρεσίας.

Συγχρόνως ευελπιστούμε στο σύντομο μέλλον ο Δήμος μας να έχει την θέληση και την δυνατότητα να αναλάβει και τους άλλους δύο δρόμους που έχουμε ανοίξει με την βοήθεια των συμπολιτών μας και άλλων φορέων : την συλλογή πλαστικών καπακιών και την αξιοποίηση των Γωνιών Ανακύκλωσης!
 
Με εκτίμηση
Σπύρος Νεράντζης