Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυμα της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Πανελλαδικές
30 Αυγούστου 2021 / 14:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,

η Μερόπη Υδραίου αεπυθύνει τα συγχαρητήριά της στους μαθητές και τις μαθήτριες της Κέρκυρας  για την επιτυχία τους. 

«Η επιτυχία σας  αποκτά ιδιαίτερη αξία γιατί επετεύχθη σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, μέσα από πρωτόγνωρες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες που  επηρέασαν όλους σε πολλά επίπεδα
 
Ξεχωριστά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς αλλά και τις οικογένειες των μαθητών, οι οποίοι συνέδραμαν και στήριξαν ουσιαστικά την υπερ-προσπάθεια των παιδιών.
 
Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούσαν, θέλω να τους πω ότι σίγουρα οι εξετάσεις αυτές, είναι η απαρχή για μια σειρά από προκλήσεις και ευκαιρίες  που ανοίγονται   μπροστά τους . Γι΄ αυτό την απογοήτευση,  πρέπει να νικήσει η επιμονή και η μεθοδική δουλειά για να επιτύχουν  το στόχο που θα επιλέξουν, που τους ταιριάζει   και θα υπηρετήσουν  με μεράκι  και αγάπη.
  
Παράλληλα, θέλω να καλωσορίσω όλες τις νέες φοιτήτριες και νέους φοιτητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους  στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Η Κέρκυρα σας περιμένει και είναι ο φιλόξενος τόπος στον οποίο θα αποκτήσετε νέες γνώσεις, και  νέες εμπειρίες, καθώς θα στεγάσει την απαρχή για την εκπλήρωση των ονείρων σας.


Καλή φοιτητική ζωή! Συγχαρητήρια σε όλους!»