Αγιασμός στον ΟΦΑΜ λίγο πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι

Αγιασμός στον ΟΦΑΜ λίγο πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λίγες μέρες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΟΦΑΜ έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα σεζόν.

25
Aυγούστου / 2021

Έτσι ο Παπά – Σπύρος βρέθηκε στο γήπεδο πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (24/8) έκανε τον αγιασμό και ευχήθηκε στην ομάδα. Παρόντες οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Σ. Σιδερόπουλος και η γυμναστής της ομάδας Δήμητρα Ανδριώτη, ο πρόεδρος Σπ. Κουρής και μέλη του Δ.Σ.
Μερ ανακοίνωσή της η ομάδα ενημέρωσε για το γεγονός ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδό μας ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας. Είμασταν όλοι εκεί πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας για μια καινούργια προσπάθεια με Υγεία και τύχη που την χρειαζόμαστε απαραίτητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παπα-Σπύρο που μας έδωσε τις ευχές του και φέτος να μας ακολουθούν στη δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινάει».

Η Κυριακή είναι η μέρα που καλείται να δώσει το πρώτο επίσημο παιγνίδι της η ομάδα του Αγίου Ματθαίου, αφού για το θεσμό του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Θησέα Αγριάς Βόλου. Βέβαια η ομάδα ξεκινώντας προετοιμασία στις 8/8 δεν είναι έτοιμη, της λείπουν και οι φιλικοί αγώνες, έχει ελλείψεις, ενώ στο ρόστερ θα προστεθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες. Αλλά πρέπει  να αγωνιστεί για το θεσμό του κυπέλλου, έχοντας όμως τη σκέψη της μόνο το πρωτάθλημα, αφού ο βασικός της στόχος είναι να μείνει στην κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσει μάχη την Κυριακή στο ματς του κυπέλλου. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ