Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγιασμός στον ΟΦΑΜ λίγο πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι

Γ΄ Εθνική
25 Αυγούστου 2021 / 16:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λίγες μέρες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΟΦΑΜ έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα σεζόν.

Έτσι ο Παπά – Σπύρος βρέθηκε στο γήπεδο πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (24/8) έκανε τον αγιασμό και ευχήθηκε στην ομάδα. Παρόντες οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Σ. Σιδερόπουλος και η γυμναστής της ομάδας Δήμητρα Ανδριώτη, ο πρόεδρος Σπ. Κουρής και μέλη του Δ.Σ.
Μερ ανακοίνωσή της η ομάδα ενημέρωσε για το γεγονός ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδό μας ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας. Είμασταν όλοι εκεί πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας για μια καινούργια προσπάθεια με Υγεία και τύχη που την χρειαζόμαστε απαραίτητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παπα-Σπύρο που μας έδωσε τις ευχές του και φέτος να μας ακολουθούν στη δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινάει».

Η Κυριακή είναι η μέρα που καλείται να δώσει το πρώτο επίσημο παιγνίδι της η ομάδα του Αγίου Ματθαίου, αφού για το θεσμό του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Θησέα Αγριάς Βόλου. Βέβαια η ομάδα ξεκινώντας προετοιμασία στις 8/8 δεν είναι έτοιμη, της λείπουν και οι φιλικοί αγώνες, έχει ελλείψεις, ενώ στο ρόστερ θα προστεθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες. Αλλά πρέπει  να αγωνιστεί για το θεσμό του κυπέλλου, έχοντας όμως τη σκέψη της μόνο το πρωτάθλημα, αφού ο βασικός της στόχος είναι να μείνει στην κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσει μάχη την Κυριακή στο ματς του κυπέλλου. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια