Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Να εκλεγεί Προεδρείο της Επιτροπής Διαβούλευσης πριν συνεδριάσει

Επιτροπή Διαβούλευσης
24 Αυγούστου 2021 / 16:33

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Επιτροπή Διαβούλευσης δεν έχει συγκροτηθεί μέχρι στιγμής σε σώμα, δεν διαθέτει δικό της Κανονισμό Λειτουργίας και δεν έχει εκλέξει το Προεδρείο

επισημαίνουν μέλη της Επιτροπής, που υπογράφουν επιστολή για να λυθούν τα οργανωτικά προβλήματα πριν την πρώτη συνεδρίαση.

Η επιστολή:

Την Δευτέρα 23/08/2021, αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματισμένης πρώτης τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης που είχε οριστεί για την Τετάρτη 25/08/2021. Επίσης ζητήθηκε μέχρι τις 06/09/2021 να σταλούν τροποποιήσεις επί του Κανονισμού Λειτουργίας της Παλιάς Πόλης, όπως αυτός στάλθηκε από την Δημοτική Αρχή για διαβούλευση, χωρίς να οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία της αναβληθείσας συνεδρίασης.

Επειδή η Επιτροπή Διαβούλευσης δεν έχει συγκροτηθεί μέχρι στιγμής σε σώμα, δεν διαθέτει δικό της Κανονισμό Λειτουργίας και δεν έχει εκλέξει το Προεδρείο της θεωρούμε αδύνατο να συζητηθεί το οποιαδήποτε θέμα ημερήσιας διάταξης, εάν δεν διευθετηθούν τα οργανωτικά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της Επιτροπής.

Για τους παραπάνω λόγους ως μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης ζητάμε να οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα είναι ανεξάρτητη από αυτήν στην οποία θα συζητηθεί ο Κανονισμός Λειτουργίας Παλιάς Πόλης και θα επιλύσει όλα τα ζητήματα συγκρότησης σε σώμα της Επιτροπής.

Με εκτίμηση

Μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης

Βλάχος Ιωάννης
Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος
Δημουλίτσας Διονύσιος
Ζηρίνη Μυρτώ
Μεταλληνού Χριστίνα
Παϊπέτης Σπυρίδων
Στέλιος Γρηγόρης