Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβάλλεται, μετά τα αιτήματα φορέων, η συνεδρίαση για τον Κανονισμό Αστικής Λειτουργίας

Επιτροπή Διαβούλευσης
24 Αυγούστου 2021 / 09:02

Ζητήθηκε η κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων επί το Σχεδίου Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι διαμαρτυρίες και τα αιτήματα αρκετών φορέων οδήγησαν τελικά στην αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης.  Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Μεταλληνός το ανακοίνωσε με επιστολή του στα μέλη της επιτροπής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κεντρικής
Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων
 
Επειδή κατά τις τελευταίες ημέρες λάβαμε αιτήματα από ορισμένους φορείς, είτε γραπτά είτε προφορικά, για αναβολή της προγραμματισμένης συνεδρίασης, λόγω της θερινής και μάλιστα στη κορύφωσή της τουριστικής περιόδου, όπου οι περισσότεροι συμμετέχοντες δικαιολογημένα ασχολούνται με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, αποφασίσαμε να αναβληθεί η 1η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής μας (Τετάρτη, 25 Αυγούστου και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο).

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας και του έργου της Επιτροπής μας, παρακαλούμε τους φορείς και τους συμπολίτες που συμμετέχουν στην Επιτροπή Διαβούλευσης, να καταθέσουν τις τεκμηριωμένες προτάσεις τους επί του θέματος στη Γραμματεία της Επιτροπής (υπεύθυνος ο δημοτικός υπάλληλος κ. Θεόδωρος Μεταλληνός) μέχρι τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 (δηλαδή εντός δύο εβδομάδων)».