Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωταθλήτρια η ΓΕΚ, δεύτερη θέση για το Δέκαθλο, τρίτος ο Κερκυραϊκός

Κρίκετ
23 Αυγούστου 2021 / 17:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε στις 21 Αυγούστου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων - γυναικών για τη σεζόν 2020-21 με τη ΓΕ Κέρκυρας

να είναι η φετινή πρωταθλήτρια. Δυστυχώς η καραντίνα, αλλά και η αδυναμία εύρεσης αθλητικής εγκατάστασης για να γίνουν οι αγώνες, έφερε το τέλος του πρωταθλήματος, αντί για το τέλος Απριλίου, τέσσερις μήνες μετά, μέσα στον καύσωνα. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που καθιερώθηκε για να μπορούν οι ομάδες να παίζουν κρίκετ τις κρύες και βροχερές μέρες του χειμώνα.

Η Ομοσπονδία με δελτίο τύπου ενημέρωσε για τα αποτελέσματα και την τελική κατάταξη, όπως βέβαια και για την αλλαγή της έδρας, αφού λογικό είναι κάποιες ομάδες να μην συμμετέχουν κάτω από τέτοιες περίεργες καταστάσεις: Με επιτυχία διεξήχθη η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού χώρου Νέων- Γυναικών το Σάββατο 21/8/2021.

Η τελική φάση είχε οριστεί αρχικά στην Αθήνα, επειδή όμως η ομάδα του Φαλήρου δήλωσε αδυναμία προσέλευσης, τη θέση της πήρε ο Κ.Γ.Σ., όπως προβλέπεται από τον κανονισμό και τις σχετικές προκηρύξεις.

Η αδυναμία της αθηναϊκής ομάδας να παραστεί στην τελική φάση είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή έδρας και την διεξαγωγή της τελικής φάσης στο Ε.Α.Κ.Κ.
Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν η ΓΕΚ, το Δέκαθλο και ο Κ.Γ.Σ. και όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν εναντίον όλων.
 
Τα αποτελέσματα των αγώνων
 
ΔΕΚΑΘΛΟΚΓΣ (150 R/6 OVERS / 2W) (109 R / 6 OVERS / 3W). Νικητής: ΔΕΚΑΘΛΟ με 41R
ΚΓΣ – ΓΕΚ (95 R / 6 OVERS / 2W) (96R /7 OVERS / 3 W). Νικητής: ΓΕΚ με 3 W
ΔΕΚΑΘΛΟΓΕΚ (117R / 6 OVERS / 3W) (120R/8 OVERS/1W). Νικητής: ΓΕΚ με 4 W
 
Μετά από αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα της Γ.Ε.Κ., για πρώτη φορά στην ιστορία της, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια, παίρνοντας τον τίτλο από την επί σειρά ετών πρωταθλήτρια ομάδα του Δεκάθλου, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ ο Κερκυραϊκός πήρε την 3η θέση. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια