Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζουν στην ΑΕΛ, Ματσοβίλα και Πουλημένος

Γ΄ Εθνική
23 Αυγούστου 2021 / 16:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕ Λευκίμμης θα ξεκινήσει τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της αγωνιζόμενη για το κύπελλο Ελλάδος

με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παλαμά. Πολύ νωρίς, αν υπολογίσουμε ότι θα έχει μόλις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και χωρίς να έχει κλείσει το ρόστερ της.

Η διοίκηση φροντίζει να καλύψει τα κενά που έχει η ομάδα, με τη συνεργασία του προπονητή Αντώνη Δρακόπουλου και θέλει να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού εκεί θα ρίξει όλο το βάρος. Έτσι, φρόντισε να ανανεώσει τη συμφωνία της με δυο αμυντικούς οι οποίοι ήρθαν πέρσι στην ομάδα από τον Θιναλιακό, τον Παναγιώτη Ματσοβίλα και τον Νίκο Πουλημένο. Δυο ποδοσφαιριστές που είχαν ιδιαίτερα καλή απόδοση και ήταν πραγματικά οι «βράχοι» της άμυνας. Αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΛ.

Μάλιστα εξέδωσε και ανακοινώσεις, αναφέροντας για τον Ματσοβίλα ότι είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά του στην ομάδα και με την εμπειρία και το πάθος του θα είναι μια αξιόπιστη μονάδα, ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί υγεία και επιτυχίες. Για τον Νίκο Πουλημένο τονίζει τη μαχητικότητα και το πάθος του στον αγωνιστικό χώρο, μιλάει και γι αυτόν για «αξιόπιστη λύση». Γεγονός είναι ότι σαν κεντρικό αμυντικό δίδυμο «έδεσαν» πολύ πέρυσι στην ΑΕΛ, άλλωστε τον ίδιο ρόλο είχαν αγωνιζόμενοι την προηγούμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Θιναλιακού.

Πέραν αυτού, το οικονομικό που και φέτος θα είναι βραχνάς για κάθε ομάδα, προσπαθούν να «μαζέψουν», καθώς ξέρουν ότι τα έξοδα για την ομάδα είναι πολλά και με διάφορους τρόπους θέλουν να ενισχύσουν το ταμείο. Αφού κάποιες εκδηλώσεις που έφερναν κάποια έσοδα, λόγω covid, δεν είχαν αποτέλεσμα, η ομάδα βγάζει σε λαχειοφόρο από αυτή την Πέμπτη 26/8, ένα αυτοκίνητο SUV αξίας 14.000€ και καλεί τον κόσμο να προμηθευτεί λαχνούς, αφού έτσι θα στηριχτεί η ομάδα. Μάλιστα όρισε το κόστος για κάθε λαχνό στα 5€.

Αυτά είναι θέματα που δεν απασχολούν τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής, στο οποίο στο οποίο η ομάδα θα κληθεί να παίξει χωρίς να έχει φιλικά στα πόδια της. Αυτό σίγουρα είναι πρόβλημα, αλλά ο στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και ο σχεδιασμός επικεντρώνεται σε αυτό.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια