Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στηρίξτε τώρα τον Φαίακα!

φαίακας
16 Αυγούστου 2021 / 17:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Φαίακας μπόρεσε να αντέξει κάτω από δύσκολες συνθήκες δυο χρονιές στην Α1 και σε αυτήν που έρχεται θα αγωνιστεί για 3η συνεχόμενη φορά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το νησί μας στην ανώτερη κατηγορία της χώρας είναι η ανδρική του Φαίακα στο χάντμπολ. Η εποχή που είχαμε τον ΝΑΟΚ στην Α1 ή τον ΑΟ Κέρκυρα στη Super League έχει περάσει και θέλει χρόνο πολύ για να πετύχουμε κάτι ανάλογο στη συνέχεια. 

Ο Φαίακας μπόρεσε να αντέξει κάτω από δύσκολες συνθήκες δυο χρονιές στην Α1 και σε αυτήν που έρχεται θα αγωνιστεί για 3η συνεχόμενη φορά. Η διοίκηση του κ. Σπύρου Περούλη έχει κάνει υπερβάσεις (κυρίως στο οικονομικό), τις δυο προηγούμενες σεζόν και σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για όλους, πρέπει αν το ξανακάνει. Το καλό είναι πως γέμισε το ρόστερ της με Κερκυραίους παίκτες, αυτό σίγουρα «ρίχνει» τα μεγάλα έξοδα, αλλά η Α1 έχει πολλές απαιτήσεις και ο κόσμος που στηρίζει την ομάδα δυσκολεύεται. 

Απαραίτητη είναι τώρα η στήριξη και του απλού φιλάθλου, ο οποίος εκτός από ηθικά στους αγώνες, μπορεί με ένα μικρό ποσό να ενισχύσει και να βοηθήσει την ομάδα και οικονομικά, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας (κάρτα φιλάθλου) για τους εντός έδρας αγώνες. Δεν έχει σημασία αν μπορεί να παραβρεθεί σε κάθε ματς, έχει όμως μεγάλη σημασία η βοήθειά του, τώρα με αγορά μιας κάρτας φιλάθλου. 

Ήδη η ομάδα εδώ και δέκα μέρες έχει ενημερώσει ότι είναι στην κυκλοφορία οι κάρτες και καλεί τους φίλους της ομάδας, αλλά και κάθε κερκυραίο φίλαθλο να προμηθευτεί και να ενισχύσει το σωματείο. Μάλιστα η κάρτα θα έχει ισχύ και για την είσοδο στους αγώνες της Α2 που παίζει η ομάδα γυναικών του σωματείου.

Η ανακοίνωση: 
 
Μια ομάδα, μια οικογένεια, ένα νησί!!! Κυκλοφόρησε ήδη η νέα κάρτα φιλάθλου του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022!!! Προμηθευτείτε την και:
-Στηρίξτε την προσπάθεια της αντρικής και γυναικείας μας ομάδας στα πρωταθλήματα της Α1 Handball Premier και Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αντίστοιχα, με δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε όλους τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. BE THERE!!! Πληροφορίες: κ. Σπύρος Περούλης τηλ.: 6979150600, κ. Κώστας Κυπριώτης τηλ.: 699 3116701.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια