Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δέκα ανανεώσεις στον ΟΦΑΜ, πρεμιέρα τη Δευτέρα 8/8

Γ΄ Εθνικη
04 Αυγούστου 2021 / 17:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την ερχόμενη Δευτέρα 8 Αυγούστου πάει την έναρξη της προετοιμασίας του ο ΟΦΑΜ, που θέλει τη δεύτερη συνεχόμενη

χρονιά του στη Γ΄ Εθνική να κάνει ανάλογη πορεία και να εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή του. Ο Σάββας Σιδηρόπουλος και η γυμνάστρια Δήμητρα Ανδριώτη, θα περιμένουν τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο για να δουλέψουν τις επόμενες εβδομάδες και να έχουν έτοιμη την ομάδα του Αγ. Ματθαίου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η χρονιά δεν θα είναι εύκολη αφού οι ομάδες θα είναι πιο δυνατές όπως και ο όμιλος, δεν θα υπάρχουν ομάδες που ανέβηκαν από τα τοπικά πρωταθλήματα και η παραμονή για κάθε ομάδα θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αλλά ο ΟΦΑΜ παραμένει πάντα μια ιδιαίτερα μαχητική και ικανή ομάδα. Σίγουρα το οικονομικό θα παίξει τον ρόλο του, αφού χωρίς αυτό δεν είναι εύκολη η απόκτηση «πρωτοκλασάτων» για την κατηγορία παικτών, η διοίκηση το ξέρει και κάνει πολύ προσεκτικά βήματα.

Ως τώρα είχαν ανακοινωθεί οι ανανεώσεις των Σπίνουλα, Γραικού, Γωνιάδη, Ταμπάκου, Ν. Σπίνουλα, Σούκερα και Παπαδόπουλου, ενώ παρελθόν αποτελούν ο τερματοφύλακας Σκάρπος, ο Γιάννης και Αλέξανδρος Γραικός. Με κάποιους ακόμα παίκτες που ήταν στην ομάδα η συμφωνία ανανέωσης είναι κοντά, ενώ η ομάδα ενημέρωσε ότι έντεκα παίκτες που έχουν ξεκινήσει από την ακαδημία, πιστοί «στρατιώτες» του ΟΦΑΜ θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, με πιο σημαντικό όνομα του Κώστα Ανδριώτη, του αρχηγού της ομάδας που επιστρέφει. Με ανακοίνωση η ομάδα  ενημέρωσε για την 11αδα των δικών της παιδιών, από την ακαδημία, που με την παρουσία του προπονητή Φώτη Βαρσάκη κάνει εξαιρετική δουλειά.

Η ανακοίνωση: «Ο Όμιλος αισθάνεται την ηθική υποχρέωση, μεσούσης της μεταγραφικής περιόδου, να αναφέρει τους αθλητές της ομάδας μας που ξεκινώντας από τις Ακαδημίες της βρίσκονται ξανά σαν πιστοί στρατιώτες δίπλα της, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτήν. Η υπερηφάνεια που αισθάνονται φορώντας τη φανέλα του συλλόγου μας, δείχνει γιατί τους χαρακτηρίζουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Ομίλου και είναι οι εξής: Ανδριώτης Κώστας (αρχηγός), Αμπατζίδης Κώστας, Ανδριώτης Σπύρος, Μαρατζάς Γρηγόρης, Καρράς Χρήστος, Σπαταλάς Λευτέρης, Μαγγώνης Γιώργος, Βρυώνης Γιώργος, Αρμενιάκος Γιώργος, Αθανασίου Κώστας και Βρυώνης Σωτήρης. Τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να γίνουν τα πρότυπα για τα επόμενα παιδιά που θα ακολουθήσουν».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια