Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην εταιρεία Home Center management One το τουριστικό καταφύγιο της Αλύπας

Αλύπα
03 Αυγούστου 2021 / 11:25
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε σήμερα η διαγωνιστική διαδικασία για τη μίσθωση του τουριστικού καταφυγίου της Αλύπας Παλαιοκαστρίτσας

Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στην εταιρεία Home Center management One με ετήσιο μίσθωμα 300.000 ευρώ μέχρι το 2038. 

Στο τουριστικό καταφύγιο προβλέπονται 103 θέσεις για σκάφη, ενώ κατόπιν διαβούλευσης με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής παραχωρούνται δωρεάν 12 θέσεις για αλιείς.

Όπως δήλωσε στην "Ε" ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελιός, προβλέπεται επίσης χώρος αφιξοαναχωρήσεων για τις ενοικιαζόμενες λέμβους και τα τουριστικά ημερόπλοια.



Υποχρέωση του μισθωτή είναι να προβεί με αποκλειστική του μέριμνα και δαπάνη στις απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία του παραπάνω καταφυγίου.
Ειδικότερα, ο μισθωτής υποχρεούται με αποκλειστική του δαπάνη να προβεί:

1.Στην εκπόνηση όλων ανεξαιρέτως των μελετών και την έκδοση των πάσης φύσεως αδειών και εγκρίσεων που απαιτούνται, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για τη λειτουργία του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Αλύπας .

2.Στην εύρυθμη λειτουργία του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Αλύπας

3.Στη συντήρηση του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Αλύπας, καθ’ όλη την διάρκεια που ορίζεται στη Σύμβαση. 


ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.