Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τι συζήτησε με τον Πρωθυπουργό ο Στέφανος Γκίκας

Στέφανος Γκίκας
02 Αυγούστου 2021 / 16:03

ΑΘΗΝΑ. Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα στην Αθήνα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα ζητήματα που απασχολούν την Π.Ε. Κέρκυρας, την πορεία του εμβολιασμού, την αυξητική πορεία στον Τουρισμό, τις νέες τουριστικές επενδύσεις κ.α. Επίσης συζήτησαν για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται στην Π.Ε. Κέρκυρας.

Επιπλέον, ο κ. Γκίκας ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τα έργα που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν την αμέσως επόμενη περίοδο και ζήτησε την στήριξη του Πρωθυπουργού για τα έργα, τα οποία έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, όπως το να καταστεί η Κέρκυρα κέντρο Θαλάσσιου Τουρισμού της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου, με τη δημιουργία τριών νέων μαρίνων, η λύση που δρομολογείται για το μέγα ζήτημα της ύδρευσης της Κέρκυρας, η μεταφορά των Φυλακών εκτός αστικού ιστού κ.α.

Τέλος, ο Βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για το ενδιαφέρον που υπάρχει για την πραγματοποίηση σημαντικής επένδυσης στον ψηφιακό τομέα στην Κέρκυρα.