Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις ακόμα απινιδωτές θα προμηθευτεί ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας

απινιδωτές
30 Ιουλίου 2021 / 13:32
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Θετική ανταπόκριση από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέα Σκούπουρα στις εκκλήσεις του Σπύρου Πουλή της παράταξης "Κέρκυρα Αλλαγής"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τρεις ακόμα απινιδωτές σκοπεύει να προμηθευτεί ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέας Σκούπουρας στην προσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 

Την ανάγκη τοποθέτησης απινιδωτών έχει τονίσει επανειλλημένα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Σπύρος Πουλής της παράταξης "Κέρκυρα Αλλαγής", ο οποίος είναι εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ, έχοντας διατελέσει και πρόεδρος του Σωματείου. 

Μιλώντας στην "Ε" ο Ανδρέας Σκούπουρας ανέφερε ότι είναι απόλυτη ανάγκη να τοποθετηθούν οι απινιδωτές, και σύντομα θα αγοραστούν με κονδύλι του Δήμου. «Πιθανότατα θα τοποθετηθούν στο Μαράσλειο, το Σαν Τζιάκομο και σε κάποιο ακόμα κεντρικό σημείο που θα επιλεγεί» προσθεσε ο αντιδήμαρχος. 

Υπενθυμίζεται ότι η πόλη σήμερα διαθέτει μόνον δύο απινιδωτές, που αγοράστηκαν με έξοδα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ και του Επιμελητηρίου. Ο ένας είναι τοποθετημένος στην πλατεία Ανουντσιάτα και ο άλλος στο Πεντοφάναρο.  
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.