Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καρέ ανανεώσεων στον Αστέρα Πετριτή

ΕΠΣΚ
27 Ιουλίου 2021 / 16:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή παλεύει τα τελευταία χρόνια να ανέβει στη Γ΄ Εθνική και συνήθως χάνει τον τίτλο στις λεπτομέρειες.

Έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα, που θα μπορούσε να σταθεί και στη Γ΄ Εθνική, έχοντας πολλούς και καλούς παίκτες, με εμπειρίες, θέληση και διάθεση για διακρίσεις και για τη νέα σεζόν προφανώς ότι θα αγωνιστεί αποκλειστικά για τον τίτλο.

Αυτό που ελάχιστοι σύλλογοι έχουν πετύχει, είναι η διατήρηση του ρόστερ, με το σύνολο των παικτών να ανανεώνει τη συμφωνία με τον Αστέρα, δείγμα των εξαιρετικών συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα του λιμανιού.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γιάννη Κουρή για τη θέση του προπονητή, έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό και πλέον ήρθε η ώρα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αποτελέσουν το ρόστερ της ομάδας.

Η πρώτη ανακοίνωση περιελάμβανε τέσσερις ποδοσφαιριστές βαρόμετρο, κανείς δεν έχει καταγωγή από το χωρίο, αλλά όλοι έχουν προσφέρει πάρα πολλά, αφού είναι χρόνια στην ομάδα, εκτός του Μεντή. Ο επιτελικός μέσος Δ. Ασπιώτης, ο μεσοεπιθετικός Γ. Γαρδικιώτης και οι αμυντικοί Πολύζος και Μεντής είναι οι πρώτοι που ανακοινώθηκαν.   

Η ανάρτηση της ομάδας: «Ο Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Ασπιώτη, Λάμπρο Πολύζο, Γιώργο Γαρδικιώτη και Νίκο Μεντή. Τους ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Συνεχίζουμε δυναμικά».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια