Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Μον Ρεπό έως 5 Αυγούστου

Μον Ρεπό
27 Ιουλίου 2021 / 10:22
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Δεν συμφώνησαν τα σχήματα για τη διεξαγωγή των παραστάσεων σε κλειστό χώρο

Σε επικοινωνία της "Ε" με την πρόεδρο του ΔΙΑΠΕΘΕ Κέρκυρας, η Παναγιώτα Τζάννε διευκρίνισε ότι με τα έως τώρα δεδομένα, θα ακυρωθούν οι παραστάσεις μέχρι 5/8.  

Εν αναμονή του πορίσματος της Πολεοδομίας που θα εκδοθεί σήμερα, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού Δημήτρης Κατέχης, ανέφερε στην "Ε" πως σύμφωνα με την εκτίμησή του, οι τεχνικές παρεμβάσεις στο θέατρο του Μον Ρεπό δεν θα χρειαστούν πάνω από 10 μέρες. 

Η ανακοίνωσε Τζάννε:
Το ΔΙΑΠΕΘ Κέρκυρας, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα νέα δεδομένα που εκτάκτως ανέκυψαν λόγω του υφιστάμενου τεχνικού ζητήματος στο θέατρο “Ρένα Βλαχοπούλου” στο Μον Ρεπό, και την άμεση ανταπόκριση των διοικητικών μηχανισμών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν κατάλληλοι υπαίθριοι χώροι για να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες παραστάσεις, κατάφερε να εξασφαλίσει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του από 27/7 έως και 5/8 στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, του πλέον κατάλληλου αυτή τη στιγμή χώρου.

Για τη διαφύλαξη της ομαλής διεξαγωγής των παραστάσεων ήρθαμε σε άμεση επικοινωνία με τους συντελεστές τους εξηγώντας ότι για λόγους ανωτέρας βίας καταφύγαμε στη λύση φιλοξενίας των παραστάσεων στο Δημοτικό Θέατρο.

Δυστυχώς όμως, η λύση αυτή δεν βρήκε θετική ανταπόκριση εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των παραγωγών.

Ως εκ τούτου βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων.  

Η πρόεδρος του ΔΙΑΠΕΘΕ Κέρκυρας Τζάννε Παναγιώτα
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.