Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Ηλίας Σκάρπος και ο Αλ. Γραικός από τον ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
26 Ιουλίου 2021 / 18:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από τους καλύτερους τερματοφύλακες που είχε η Γ΄ Εθνική τη σεζόν που πέρασε ήταν ο 27χρονος Ηλίας Σκάρπος,

ο οποίος βοήθησε τον ΟΦΑΜ να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Όμως όπως ενημέρωσε η ομάδα του Αγίου Ματθαίου ο ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει, ενώ τον ευχαρίστησε με την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον ποδοσφαιριστή Σκάρπο Ηλία για τη μεγάλη του συμβολή στην περασμένη πετυχημένη σεζόν της ομάδας μας. Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να έχει τύχη στην ποδοσφαιρική του καριέρα».
Πέραν όμως του Σκάρπου, ούτε ο Αλέξανδρος Γραικός θα συνεχίσει στον ΟΦΑΜ, αφού τον 22χρονο επιθετικό τον ανακοίνωσε ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία.

Με βάση την προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής θα πρέπει να διαμορφωθεί διαφορετικά το ρόστερ της ομάδας, γιατί θα χρειαστεί να έχει 10 τουλάχιστον παίκτες γεννηθέντες από το 2000 και μετά, ενώ οι πέντε από αυτούς τουλάχιστον θα πρέπει να είναι στην ενδεκάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οπότε η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Σάββα Σιδερόπουλο, ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη νέα σεζόν με κυρίως νεαρά παιδιά που θα σταθούν στη Γ΄ Εθνική.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια