Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης: Έκλεισε Δρακόπουλο, κράτησε Γαστεράτο, πήρε Κωστακιώτη

Γ΄ Εθνική
26 Ιουλίου 2021 / 17:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ΑΕ Λευκίμμης έκανε τρεις ανακοινώσεις, ενημερώνοντας ότι

έκλεισε προπονητή, ανανέωσε με τον Γαστεράτο και έφερε πίσω στην ομάδα τον Κωστακιώτη.

Ήδη η «Βασίλισσα του Νότου», έχει ενημερώσει για τις ανανεώσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα και αναμενόταν να δώσει τα χέρια με τον προπονητή Α. Δρακόπουλο, με τον οποίο συζητούσε εδώ και αρκετές μέρες.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος έχει δίπλωμα προπονητή UEFA PRO, έχει πτυχίο καθηγητή φυσικής αγωγής, από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων Πανιώνιο, Ολυμπιακός Βόλου, Καλλιθέα, Αχαρναϊκό, ΑΟ Χανίων και Πανηλειακό, είναι έμπειρος και με παραστάσεις από μεγάλες ομάδες, αφού στο παρελθόν ήταν μέλος στο τεχνικό team του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας. Τελευταία του ομάδα ο Παναρκαδικός που πήγε πέρυσι τον Οκτώβριο, αλλά η πανδημία δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τη σεζόν με την ομάδα της Τρίπολης.

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΑΕΛ ανέφερε για την πρόσληψη του Α. Δρακόπουλου: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή Αντώνη Δρακόπουλο. Το Δ.Σ. εύχεται Υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την αγαπημένη μας ομάδα. Μια ομάδα, ένα πάθος. Συνεχίζουμε».
Πέραν όμως της έλευσης του προπονητή ανακοινώθηκε και η επιστροφή στην ΑΕΛ του αμυντικού Λάζαρου Κωστακιώτη, ενός ποδοσφαιριστή που τον χαρακτηρίζει το πάθος και έχει προσφέρει και στο παρελθόν στην ομάδα.

Τέλος ανακοίνωσε και την ανανέωση με τον Χριστόδουλο Γαστεράτο, ένα παιδί με περίσσιο πάθος, που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Κέρκυρα (Κ17 και Κ20) σε Όλυμπο (Γ΄ Εθνική) και τον ζήτησε και ο Ολυμπιακός για τα τμήματα υποδομής, όμως ένας τραυματισμός στους κοιλιακούς τον άφησε πίσω. Παίκτης υπερπολύτιμος που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά και σκοράρει.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια