Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

30 Ιουλίου κλείνει η Πειραιώς στο Σολάρι - Μετέωροι οι υπάλληλοι, λέει η ΟΤΟΕ

Πειραιώς
26 Ιουλίου 2021 / 13:47

Ανακοίνωση για την παύση εργασιών του καταστήματος της Πειραιώς στο Σολάρι, εξέδωσε το Νομαρχιακό Παράρτημα Κέρκυρας της ΟΤΟΕ:

Τέλος του μήνα 30/7/2021 άλλο ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς σταματά την λειτουργία του. Είναι το δεύτερο σε διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο, μετά το κλείσιμο του καταστήματος της Λευκίμμης.

Όλα αυτά είναι προϊόν σχεδιασμού της Τράπεζας που στόχο έχει την μείωση του λειτουργικού κόστους και την αύξηση των κερδών για τους τραπεζίτες.
Σε αυτόν τον σχεδιασμό δεν έχει ληφθεί καμμιά μέριμνα σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό των καταστημάτων που κλείνουν.

Οι τραπεζοϋπάλληλοι που έβαλαν πλάτη τόσο στην οικονομική κρίση, όσο και στην πανδημία βρίσκονται τώρα μετέωροι σε ένα καθεστώς αβεβαιότητας σε ότι αφορά το εργασιακό τους μέλλον.

Αφού ασκήθηκαν πιέσεις σε συναδέλφους για εθελούσια έξοδο αλλά και προτροπές ότι αν δεν ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο είναι άγνωστο που θα βρεθούν, εκτός φυσικά της Κέρκυρας για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Το Νομαρχιακό Παράρτημα βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων που δοκιμάζονται και ζητά από την Τράπεζα Πειραιώς να επανεξετάσει το θέμα των συναδέλφων και να τους τοποθετήσει στα άλλα δύο της καταστήματα έτσι ώστε να προσφέρουν από εκεί τις υπηρεσίες τους.
                  
Κανένας συνάδελφος σε υποχρεωτική άδεια
                   
Κανένας συνάδελφος σε αναστολή εργασίας
     
Η θέση των Τραπεζοϋπαλλήλων είναι μέσα στο κατάστημα

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΠ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ