Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμμετοχή 90 παιδιών στη «Δημιουργική απασχόληση» στο Βίδο

Βίδο
23 Ιουλίου 2021 / 16:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για την εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής

και γενικότερα για την ενίσχυση οικογενειών ευπαθών ομάδων, δίνοντας την ευκαιρία του παραθερισμού των παιδιών τους, υλοποιεί το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στο ΒΙΔΟ 2021».

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει: Το πρόγραμμα ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή 90 παιδιών ημερησίως ηλικίας 6-13 ετών στα πλαίσια εναλλακτικής δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Με στόχο την ασφάλεια των παιδιών και την δημιουργική τους ενασχόληση και ευχαρίστηση, έχουν ήδη περάσει τρεις μέρες λειτουργίας του προγράμματος και τα χαμόγελα των παιδιών στο τέλος της ημέρας αποτυπώνει την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι γονείς και συνάμα δημιουργεί την ευθύνη και την υποχρέωση για ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους συμπολίτες μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά και στοχεύει στην κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία των παιδιών, με τη συμμετοχή τους σε αθλητικές και αισθητικής αγωγής, δραστηριότητες.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, Υπεύθυνο στις Νησίδες Βίδο και Λαζαρέτο κ. Σπύρο Νεράντζη, και πρόκειται να συνεχιστεί έως 19 Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται τέλος ότι η δυνατότητα προσέλευσης παιδιών συνεχίζεται.