Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσε με την ΑΕΛ ο Κώστας Κυπτίου

Γ΄ Εθνική
21 Ιουλίου 2021 / 17:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η ΑΕΛ να αποκαλείται «Βασίλισσα του Νότου» αλλά θα έλεγε κανείς πως ο Κώστας Κυπτίου είναι ο πρίγκιπάς της.

Ένας ποδοσφαιριστής που πραγματικά μέσα στο γήπεδο κάνει τη διαφορά και ίσως αυτός που προσέφερε τα περισσότερα τις δυο τελευταίες σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής που θα έπρεπε να παίζει σε ανώτερες κατηγορίες, αλλά αγαπάει και τιμάει τη φανέλα της Λευκίμμης και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.

Και για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Κυπτίου θα φοράει τη φανέλα της ομάδας, αφού έγινε ανανέωση της συμφωνίας των δυο πλευρών. Ίσως η καλύτερη είδηση και για τους φίλους της ομάδας που γνώριζαν ότι πέραν των δυο αρχηγών, τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές ανανέωσαν συν ένας που προωθείται από την Ακαδημία. Σιγά-σιγά η διοίκηση ετοιμάζει το ρόστερ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η θέση του προπονητή και των συνεργατών του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Π. Κορομπόκη, αφού ακούγονται ονόματα, αλλά επίσημα υπάρχει σιγή ιχθύος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κυπτίου. Για ακόμη μια χρονιά ο Κώστας θα προσφέρει με την εμπειρία του και την ηγετική φυσιογνωμία του το κάτι παραπάνω. Το Δ.Σ. του εύχεται μια σεζόν γεμάτη Υγεία και πολλές επιτυχίες, τόσο προσωπικές όσο και με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας. Μια ομάδα – ένα πάθος. Συνεχίζουμε.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια