Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αύριο το πόρισμα της Πολεοδομίας για το θέατρο του Μον Ρεπό

Μον Ρεπό
21 Ιουλίου 2021 / 11:12
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Μετέωρο» εξακολουθεί να παραμένει το πρόγραμμα των παραστάσεων του Μον Ρεπό,

καθώς παρά την εκτίμηση που είχε δοθεί από την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕΚ Παναγιώτα Τζάννε για την επαναλειτουργία του θεάτρου στις 20 Ιουλίου, ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει με κατεβασμένα ρολά μετά την τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε στην εξέδρα του θεάτρου.

Μέχρι σήμερα έχουν ακυρωθεί δυο παιδικές παραστάσεις, ο χρόνος όμως πιέζει , καθώς το προσεχές διάστημα και συγκεκριμένα από τις 27 Ιουλίου οι παραστάσεις διαδέχονται η μια την άλλη σχεδόν σε καθημερινή βάση. Ειδικότερα από τις 27 έως τις 8 Αύγουστου είναι προγραμματισμένες 11 παραστάσεις.

Σύμφωνα με την κ.Τζάννε το πόρισμα  από την πολεοδομία και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων αναμένεται να παραδοθεί αύριο, Πέμπτη.
«Γίνεται ένας αγώνας για να ανοίξει το θέατρο και πάλι και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται εκεί ελέγχοντας μία μία τις σανίδες για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν φθορές και  σε άλλες. Τον θέατρο στο Μον Ρεπό είναι μια νέα εγκατάσταση που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Αναμένουμε το πόρισμα των υπηρεσιών για το μέγεθος των φθορών και πως μπορούν να αποκατασταθούν. Οι παραστάσεις από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου είναι η μία πίσω από την άλλη , προέχει όμως η ασφάλεια των επισκεπτών», τόνισε στην ΕΡΑ Κέρκυρας η κ.Τζάννε.

Με εξαίρεση την παιδική παράσταση που ακυρώθηκε χθες δεν είναι προγραμματισμένη κάποια άλλη γι’ αυτή την εβδομάδα. Η αυλαία αν όλα πάνε καλά θα ανοίξει και πάλι την Τρίτη 27 Ιουλίου με το έργο «Αντιγόνη», το οποίο έχει προγραμματιστεί να ανέβει και την επόμενη ημέρα Τετάρτη 28 Ιουλίου.


ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.