Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Three Ladies at the Opera» στο Αχίλλειο το Σάββατο 24 Ιουλίου

Αχίλλειο
21 Ιουλίου 2021 / 09:31
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συμμετέχουν τρείς καταξιωμένες σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι κύριες: Μαριάννα Μανσόλα, σοπράνο, Μαρισία Παπαλεξίου, μέτζο σοπράνο και Ρόζα Πουλημένου, μέτζο σοπράνο, με τη συνοδεία της Μαριλένας Ελούλ στο πιάνο. Θα ερμηνεύσουν άριες, ντουέτα και τρίο απο γνωστές όπερες και οπερέτες των G. F. Handel, W. A. Mozart, G. Rossini J. Offenbach, L. Delibes, J. Massenet, J. Strauss, F. Lehàr κ.α.


ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα για τρεις γυναικείες φωνές με άριες, ντουέτα και τρίο του διεθνούς οπερετικού ρεπερτορίου, παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, για  πρώτη φορά στην Κέρκυρα.

Τη συναυλία διοργανώνει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. και η Διεύθυνση του Αχίλλειου Μουσείου, και λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αχίλλειο, Μουσικά Δρώμενα 2021», με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Συμμετέχουν τρείς καταξιωμένες σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι κύριες:
Μαριάννα Μανσόλα, σοπράνο, Μαρισία Παπαλεξίου, μέτζο σοπράνο και Ρόζα Πουλημένου, μέτζο σοπράνο, με τη συνοδεία της Μαριλένας Ελούλ στο πιάνο.
Θα ερμηνεύσουν άριες, ντουέτα και τρίο απο γνωστές όπερες και οπερέτες των G. F. Handel, W. A. Mozart, G. Rossini  J. Offenbach, L. Delibes, J. Massenet, J. Strauss, F. Lehàr κ.α.



Μαριάννα Μανσόλα



Ρόζα Πουλημένου



Μαρισία Παπαλεξίου

Ώρα προσέλευσης 20:30
Έναρξη της συναυλίας 21.00
Τόπος: Προαύλιο Μουσείου Αχιλλείου έμπροσθεν της κεντρικής εισόδου του Ανακτόρου.

Θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία όλων, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης της Covid-19. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά εκδήλωση θα είναι 100 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά την είσοδο θα υπάρχει θερμομέτρηση.
Για κρατήσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 6937057268 - 6947029005

Στις εκδηλώσεις θα τηρηθεί απόσταση 1.5 μ. ανά κάθισμα.
Δεν θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.