Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Γυμναστήριο ο Σόφο, προσκεκλημένος του ΚΓΣ

Σχορτσανίτης
19 Ιουλίου 2021 / 17:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας σπουδαίος Έλληνας αθλητής, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Σοφοκλής Σχορτσανίτης βρίσκεται στην Κέρκυρα

για τις καλοκαιρινές του διακοπές και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Ο θηριώδης σέντερ που με την Εθνική κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006, κερδίζοντας την ομάδα των ΗΠΑ με τα τεράστια ονόματα του ΝΒΑ, αλλά και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό το 2009, έπαιξε για 20 χρόνια επαγγελματικό μπάσκετ, σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Μακαμπί Τελ Αβίβ, Ερυθρό Αστέρα, Άρη, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Καντού κλπ.
Προσκεκλημένος του Κερκυραϊκού Γ.Σ. βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του και μίλησε στα παιδιά του Καλοκαιρινού Καμπ.

Ο ΚΓΣ ανέφερε σχετικά με την επίσκεψη: «Με μεγάλη μας τιμή υποδεχτήκαμε σήμερα στα γήπεδα και γραφεία της ομάδας μας τον θρυλικό Σοφοκλή Σχορτσανίτη όπου μίλησε και μοίρασε αυτόγραφα στους αθλητές του 5ου Αθλητικού Καλοκαιρινού Καμπ «Α.Σ. Καποδίστριας». Τα παιδία είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις εμπειρίες του και τα κατορθώματα του με τους συλλόγους και την εθνική ομάδα.
Μετά το πέρας της ομιλίας, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του συλλόγου, Γρηγόρη Μάστορα».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια