Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κωπηλασία: Πολύ καλή παρουσία του ΝΑΟΚ στο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΝΑΟΚ
19 Ιουλίου 2021 / 17:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για όλες τις ηλιακές κατηγορίες, ξεκίνησε την Τρίτη 14/7

και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18/7, με τον ΝΑΟΚ να διακρίνεται. Αυτήν τη φορά πήρε μέρος με 10 πληρώματα και συνολικά 22 αθλητές, οι οποίοι με την απόδοσή τους έδειξαν ότι γίνεται σωστή και σοβαρή δουλειά στον Όμιλο. Συνολικά τα αποτελέσματα για τα πληρώματα του ΝΑΟΚ:
 
4η θέση
Σκιφ ελαφρών ανδρών: Δελαπόρτας Νικόλαος
Οκτάκωπος μετά πηδαλιούχου παίδων: (Τραϊανόπουλος Α. (πηδαλιούχος), Σώμας Στ., Σπιτιέρης Σπ., Μοναστηριώτης Αγ., Πρίφτης Αγ., Νοταρόπουλος Γ., Κουρής Φ., Γούσης Ι., Μπούζης Αθ.)
Τετράκωπος μετά πηδαλιούχου παίδων: (Αργυρός Χρ., Μηλιορίζος Σπ., Πελάης Σπ., Λυκουρίνος Στ., Πελάης Γ. - πηδαλιούχος)
Δικωπος μετά πηδαλιούχου εφήβων: Μιχαλάς Κ., Σπιτιέρης Σπ., (Τριαντάφυλλος Αγ. (Πηδαλιούχος)
 
6η θέση
Οκτάκωπος εφήβων: Μιχαλάς Κ., Πρίφτης Αγ., Πελάης Σπ., Μπούζης Αθ., Νοταρόπουλος Κ., Κουρής Φ., Αργυρός Χρ., Δελαπόρτας Ν., Τριαντάφυλλος Αγ. (Πηδαλιούχος)
 
7η θέση
Σκιφ ελαφρών γυναικών: Σουριανού Ανδριάνα
 
Μικροί τελικοί
1η θέση, Σκιφ ανδρών: Μιχαλάς Κων/νος
2η θέση, Σκιφ νεανίδων: Σουριανού Ανδριάνα
3η θέση, 2πλο σκιφ κορασίδων: (Αγάθου Αμαλία, Διαβάτη Έλενα).
 
Στην αποστολή μετείχαν οι προπονητές Σουβλάκης Γιάννης, Θανοπούλου Δήμητρα, Νοταρόπουλος Γιώργος, ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ κ. Γ. Δημουλής, ο γεν. γραμματέας κ. Α. Παυλογιάννης, ο έφορος κ. Σπ. Σπιτιέρης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κ. Κων. Παυλογιάννης και το μέλος της διοίκησης κ. Π. Μουρίκης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια