Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαινιάστηκε το Angsana Corfu παρουσία της υφυπουργού τουρισμού

angsana
16 Ιουλίου 2021 / 22:04
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μονάδα της Angsana λίγο πριν από τις Μπενίτσες, όπου άλλοτε το εμβληματικό San Stefano, ανακατασκευαζόταν επί χρόνια. Άνοιξε τη φετινή, τουλάχιστον ιδιότυπη χρονιά για τον κερκυραϊκό τουρισμό. Την Παρασκευή άνοιξε και επισήμως, παρουσία των αρχών.

Άνοιξε τη φετινή, τουλάχιστον ιδιότυπη χρονιά για τον κερκυραϊκό τουρισμό. Την Παρασκευή άνοιξε και επισήμως, παρουσία των αρχών. Είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η τουριστική Κέρκυρα αλλάζει. Ιδιωτική υποδομή πολυτελείας προσθέτει κρεβάτια που έλειπαν από το νησί. Όχι ως ποσότητα αλλά ως επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.







Η μονάδα της Angsana λίγο πριν από τις Μπενίτσες, όπου άλλοτε το εμβληματικό San Stefano, ανακατασκευαζόταν επί χρόνια. Άνοιξε τη φετινή, τουλάχιστον ιδιότυπη χρονιά για τον κερκυραϊκό τουρισμό.










Την Παρασκευή το βράδυ εγκαινιάστηκε η νέα λειτουργία του παρουσία της υφυπουργού τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους παραγόντων της τουριστικής οικονομίας του νησιού.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.