Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάντμπολ: Συμφώνησε και με Κολοβό ο Φαίακας

Handball Premier
16 Ιουλίου 2021 / 16:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βήμα – βήμα χτίζεται ο Φαίακας με ντόπια παιδιά και αξιόλογους αθλητές που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε μεγάλες ομάδες

και έχουν κατακτήσει τίτλους. Μετά τους Τσιλιμπάρη, Κουλούρη, Νάστο, Δελλή και Τσίλη ήρθε η σειρά του Γιώργου Κολοβού να συμφωνήσει με την ομάδα.

Η ποιότητα και οι δυνατότητες του Γιώργου είναι τέτοιες που θα είναι πολύ χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια του Κ. Μιχαλάκη, ενώ μεγαλώνει η κερκυραϊκή οικογένεια και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό. Όπως και για κάθε συμφωνία έτσι και για τον Κολοβό ο Φαίακας εξέδωσε δελτίο τύπου, έχοντας μέσα και δηλώσεις του αθλητή. 

Η ανακοίνωση του Φαίακα: «Καλή συνέχεια στο σπίτι σου Γιώργο. Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επανένταξη στην ομάδα μας του Γιώργου Κολοβού. Ο Γιώργος είναι γεννημένος 11/5/1998, ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 6 ετών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού Inter/Extrem. Σύντομα με το ταλέντο του ξεχώρισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και έτσι σε ηλικία 18 ετών έφυγε για τη Γερμανία και την Eintracht Hildesheim. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε και έπαιξε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για να συνδυάσει σπουδές με αθλητισμό. Πλέον τα τελευταία χρόνια βρίσκεται και πάλι στο νησί, στο πλευρό μας και όλη η ομάδα πιστεύει πως θα συμβάλει τα μέγιστα με το ταλέντο του στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Καλή αρχή Γιώργο μας».

Μετά τη συμφωνία ο Γ. Κολοβός δήλωσε: «Φέτος θα είναι μια ιδιαίτερη χρόνια για όλους μας γεμάτη εκπλήξεις καλές θέλω να πιστεύω. Για εμένα είναι μια καθοριστική χρόνια επανένταξης στο χώρο του αθλήματος , στόχος μου να βρω τα πατήματα μου ξανά το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να το πιάσω από εκεί που το άφησα. Ελπίζω να έχουμε μια ομαλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς και χωρίς προβλήματα με τον ιό όπως αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν, αναγκάζοντας μας να διακόψουμε την κανονική ροή του πρωταθλήματος. Ανυπομονώ να τα πούμε στα γήπεδα».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια